Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I49v29a88n 86V39e44s43e42l87ý

23. 5. 2020 11:01

No vaši zkušenost s vousy tak nějak nesdílím ikdyž s jinými výchozími podmínkami. Moje bradka mi pod rouškou nedělala problémy až do dne kdy jsem vous zkrátil. Od té doby se krátké, méně poddajné, vousy neohýbají a pod rouškou svědí.

0 0
možnosti
Foto

Máme stále zkořeněné už od dob Rakouska-Uherska se spoléhat na osvíceného mocnáře.Dnes je tím mocnářem, pro mnoho z nás Babiš. Víra v něj spoustu lidí zbavuje pocitu odpovědnosti a používání rozumu. Když nářídí nosit roušky, které není schopen zjistit ani pro domovy důchodců, nemocnice, tak my jako poslušné ovce si sedne k šicím strojům a šijeme roušky, on je tak hodný, že nám i otevře Galanterie. Poslušně šijeme a udáváme,tak jak to máme v genech ty, co je nenosí, prodejny, kde se nedodržuje odstup. Světová zdravotnická organizce nedoporučuje nošení roušek, protože mohu přinést i infekci a nemoci. My je poslušně nosíme i tam, kde nikdo není, protože je to nařízené.

1 1
možnosti
Foto

Plátěný hadřík- rouška jakkoli líbivá, je imunitě klackem pod nohy. Vdechujeme zpět většinu toho, co plíce usoudily vyloučit jako nezdravé. Čím rychleji se pohybujeme, tím je zpětná zátěž škodlivinami větší, neprodyšnost roušky vše umocní. Roušky jsou určeny k ochraně lidí pracujících s infekčním materiálem. Nepředpokládá se u nich fyzický výkon, tedy ani chůze. Roušku odkládají po krátkém čase užití také proto, aby se nereinfikovali. Namísto přiměřených aktivit na čerstvém jarním vzduchu se potíme pod hadříky. Potřebujeme se vrátit k přirozeným hladinám vitaminu D pobytem na slunci. Máme však být raději doma. Imunita úpí a až se s létem prosadí další běžně očekávané a miliony let s námi tady žijící viry, třeba rotaviry, mixoviry, rhinoviry, parvoviry až po chlamydie, oslabená imunita nezabere.

0 1
možnosti
PK

Ano to byl fajn pocit, lidi si začali pomáhat a byli k sobě nějak více vstřícní,empatičtí....R^R^R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 309x
"Člověk buď zešílí, nebo začne psát verše." Horatius

Seznam rubrik